0-2 (75) William Nilsbeck (ass Ernad Sadiki)
0-3 (78) Linus Strömgren (ass Benjamin Andersson)
William Nilsbeck, Julien Linda, Murtaza Nazari, Herman Schmidt
Johan Brorsson, Billy Svenske
Avb: Benjamin Andersson, Rulle Alizadeh, Martin Hedvåg, Ernad Sadiki, Linus Strömgren, Ludvig Karlsson

Ny vinst för u-laget.
Torpa vinner kvällens match på Sunnervi med 3-1 och tar därmed sin andra raka seger i u-serien.
Det blev en bra match där båda lagen hade ett fint passningsspel. HL 21 stod upp bra och var flera klasser bättre än de senaste åren. Torpa hade kanske lite mer bollövertag men hemmalaget försvarade sig bra och TIF hade svårt att komma till chanser. Ett ribbskott var väl närmast innan Julien blev kapad i 40:e minuten och straffen var given. Sam var snabbast att lägga upp bollen och säkert rullade han in ledningsmålet.
Hemmalaget var fortsatt bra i inledningen i andra och bjöd verkligen till kamp. Vi gjorde sex byten för att alla skulle få speltid. Efter hand mattades HL 21 och TIF:s lite högre tempo tog ut sin rätt. Efter två fina anfall satte William och Linus bollen i mål i 74:e respektive 77:e minuten. Matchen var avgjord men hemmalaget fick till en rättvis reducering när man satte en straff på tilläggstid. En välspelad match där Torpa var lite bättre och vann rättvist. En bra laginsats av alla och vi fick kvitto på att vi har en bred trupp. Vi plussar våra yngre nyförvärv och det var roligt att se hur hårt Julien, Billy, Herman och Hjalmar jobbar. Trevligt också att se att 50-60 personer hade tagit sig till Hamneda för att se våra u-lag.